amandalunberg.blogg.se

Hola! Om du känner dig lite småsugen på att veta hur mitt liv ser ut i Spanien så får du gärna hänga med här och läsa min onödiga men O så intressanta blogg!

Jag och Cleo

Publicerad 2013-09-13 19:37:10 i Allmänt

Jag ville bara visa liten bilder på mig och min nya bästis och hur vår vardag ser ut.




OBS!! Bildena är ett montage! 

FF & BF

Publicerad 2013-09-13 19:05:55 i Allmänt

Familjen har precis åkt till Madrid för att kalasa för minsta kusinen och ska vara borta hela helgen medan jag sitter i soffan med blandade känslor. Skönt med både FF och BF. 

Jag ska under helgen:
- Lyssna på vilken musik jag vill, hur högt jag vill, när jag vill.
- Välja att titta på vilket tv-program respektive vilken film jag vill, när jag vill.
- Jag ska äta vad jag vill, när jag vill.
- Sova när och hur länge jag vill utan att något litet barn väcker mig med skrik eller hopp i sängen.
- Jag ska .. Fan hunden!! Okej.. Jag kommer kanske inte få sova hur länge jag vill trots allt.. Skithund..

Hunden är alltså helt min tills sent söndag kväll.  Så länge hon inte käkar nått otillåtet så håller vi sams. Ibland tror jag nästa att Cleo har börjat älska mig. Ja.. Det är sant(!). Ibland myser vi till det riktigt ordentligt hon och jag. Vilket jag inte tackar nej till när jag är i behov av närhet (oj nu låter jag ju nästan lite patetisk och ensam när den enda närheten och kärleken jag får är från en fd gatuhund.. Jag kommer sluta som den ensamma kvinnan med en äcklig lägenhet fullt av upphittade hundar som jag ger min kärlek till.. Usch hemska tanke, bort!)

Hur som helst. Ikväll ska jag dra iväg på lite fotbollsträning med mitt nya lag, damlaget i futsal här i Aguilas. Sen om det inte händer nått oväntat så ska jag och Cleo nog mysa i soffan med popcorn och film. Jag kanske till och med tar upp henne och har henne i knät?

Vamos a bailar

Publicerad 2013-09-01 17:48:15 i Allmänt

Idag är det 1 september, vilket betyder att vi helt plötsligt halkar in på hösten. Vart tog sommaren vägen? Herregud vad fort det har gått. Känns som att det va nyss Mathilda kom hit och sommaren var precis påväg att börja.

Likväl som att det finns vårtecken så finns det oxå hösttecken. Dock så är det inte som hemma att det börjar bli kyligt och löven på träden blir gula(smart Amanda, eftersom att det inte finns ett enda lövträd här..). Här är hösttecknet att man tar en utekväll i jeans utan att avlida av värmeslag och besöka sommarens utställde för sista gången innan de stänger igen.

Ja det va det jag och Martina gjorde igår. Hon kommer hem från jobbet klockan halv 11 på kvällen och frågar: "Är du på g eller? Jag tänkte att vi skulle gå ut" Jag är inte den som är den så jag ändrade raskt min plan på mys i soffan för att sen gå och lägga mig tidigt till en girls night out.

Kvällen bestod av dans, dans, dans! Herregud vad vi dansade och vi hade verkligen så kul. "Men vid 4 måste vi vara hemma" sa Martina. Hoppsan, vi glömde bort klockan och stövlade in hemma klockan 8 i morse. Så det kan gå..

Vi hittade en sån där rackarns fotoautomat på ett av ställena. Den va vi inte sena på att prova..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela