amandalunberg.blogg.se

Hola! Om du känner dig lite småsugen på att veta hur mitt liv ser ut i Spanien så får du gärna hänga med här och läsa min onödiga men O så intressanta blogg!

Den första spanska penisen!

Publicerad 2013-06-17 20:42:15 i Allmänt

Ja ni läste rätt. Jag har idag sett den första spanska penisen i mitt liv. Spännande kanske vissa tycker? Det går alltså bra med dejtandet? Nja inte riktigt så..

Det var idag när jag skulle hämta Astrid på dagis det hela hände. För ovanlighetens skull så lämnade jag Ines hemma med Martina. Jag gick glatt iväg och tog som vanligt vägen via strandpromenaden. När jag hade kommit ungefär halvvägs så ser jag att en man sitter längre fram på en stenmur men tänker inte mer på det. Jag spatserade vidare i mina egna tankar. Men när jag var precis jämsides med denna man så fick jag se till min förskräckelse att han hade lagt fram sin lille vän ut byxorna och satt och lekte och smekte sig själv(!) Jag är inte speciellt pryd och hade nog i vanliga fall bara skakat på huvudet och tänkt: vilken sjuk jävel! Men i det här fallet så är det vägen som jag går varje dag med barnen. Och för er som inte vet så är dessa underbara små änglar även de mest dryga barnen jag någonsin träffat som väldigt ofta fastnar i sina egna världar. De hör men de lyssnar liksom inte. På denna mur brukar de alltid balansera på vägen hem oavsett om det sitter någon där eller inte. Folk får helt enkelt flytta på sig eller så kliver kidsen över dom. Så det högg till i min mage mage när jag fick se vad han höll på med för jag tänkte bara vilken konstig och obekväm scen som kunde ha uppstått om jag hade haft Ines med mig. Hur skulle jag förklara för en dryg sexåring som vägrar lyssna på svenska/spanska att hon ska rappa på lite utan att skapa värsta scenen? För jag antar att mitt temperament skulle tryta och jag skulle bli arg och upprörd..

Uscnamej! Nehe imorgon blir det promenad på trottoaren till och från dagis!

Hej!

Het nanny utan BH

Publicerad 2013-06-16 19:39:55 i Allmänt

De allra flesta har väl sett Sex and the city? I den andra filmen ska tjejerna åka till Abu Dhabi. Innan resan oroar sig Charlotte för att lämna sin barn och sin man hemma med deras heta nanny som springer runt blöt vit tröja och stora fria bröst under. I en sen får man se hur allas män stirrar på denna oskyldiga unga kvinnan. Ganska kul!

Nu kan man ju fråga sig varför jag här i min blogg summerar första delen av filmen. Jo, idag var jag med familjen på en familjepooldag med alla föräldrar och barn från Astrids dagis. En jätte trevlig tillställning med god mat, fint väder och mycket lek och skratt.

Om jag ska återkoppla till mitt lilla filmreferat så var det typ så jag kände där. Jag kände mig som den där blonda unga tjejen i filmen ( förutom det där med den blöta tischan och fria bröst) En av papporna stirrade sig blind. Sa jag inget så stirrade han. Var jag med i en konversion så stirrade han. Lekte jag med barnen så stirrade han. Ja, ni fattar. Han log liksom på ett sånt där sett som liksom inte bara är vänligt om ni förstår vad jag menar? Jag trivdes inte alls i denna situationen, jag kände mig nästan lite skyldig för att jag var där. Jag menar fast att det är fruktansvärt irriterande så har jag börjat vänja mig vid att alla kollar på den "unika blondinen". Men här så var hans fru och barn med. Han tittade mer på mig än på sin fru. Han ville inte leka med sina barn i poolen och mamman fick springa fram och tillbaka och re i allt.

Jag tyckte att det var så sorgligt. Egentligen så ville jag bara säga till henne att hennes man är en skit. Visst i ett förhållande så måste man få titta och tycka att andra ser bra ut. Men inte på ett sånt vis i 6 timmar! Fan jag skulle sagt nått..

Aja det känns skönt nu när jag har skrivit av mig lite.

För att återigen återgå till mitt lilla filmreferat så ska jag nog inom de närmsta dagarna kika igenom filmerna.

Adios!

Dags att börja dejta tydligen?

Publicerad 2013-06-11 16:13:50 i Allmänt

Dejta.. I Spanien.. Det är något som för mig inte riktigt går hand i hand. But whyyyy not tänker ni? Kryllar inte Spanien av heta spaniorer med vackra ögon och solkyssta kroppar? Jo så är kanske fallet, men nu råkar det vara så att Aguilas har visat sig vara staden som Gud glömde. Det finns liksom inga heta Adams, bara en och annan snygg Eva.. Hur det nu gick till?

Men nu är det så att människor i min omgivning tycker att det måste hända lite grejer i mitt onödiga men O så intressanta liv. Så, Martina(min spanska mamma)s kompis från Sverige har fixat två blinddates till mig här i Aguilas.. Men hon är ju från Sverige, hur känner hon Aguilasboys tänker ni nu? Jo, hon är medlem på en dateingsite där hon har kommit i kontakt med en av killarna. Vad jag då var tvungen att göra var att gå in på denna sida och bli medlem för att se vad det va för nått som hon hade hittat ute i cyberrymden. Min profil blev direkt kontaktad och besökt..

Första konstaterandet:
Vad är grejen med spanjorer och deras verklighetsuppfattning när det gäller profilbilder och övriga bilder? Någon måste lära dom hur man marknadsför sig med hjälp av bilder annars kommer de bli forever alone! Sorgligt men sant!

Andra konstaterandet:
Tror spanjorerna allvarligt talat att man nappar på när det första som skrivs är: Hallå där snygging, hur är läget? Kom igen.. Radera radera radera!

Tredje konstaterandet:
Det hör egentligen ihop med första konstaterandet men det var så ständigt återkommande så det fick bli ett eget. Vad är grejen med spanjorer och snabba brillor? Återigen, jobba på marknadsföringen!


Ja den ena killen hade snabba brillor på sin profilbild och även att han har skrivit till mig så går han genast bort! Så hej med dig!

Den andra, som inte fanns på dejtingsidan(vilket bara det är ett plus), har Martina bestämt att jag ska kontakta. Men alltså jag vet inte.. Att ta kontakt känns lite sisådär inte min grej.. What to do?


Alla boyzen nedan går iaf direkt bort!


Alone agian

Publicerad 2013-06-07 10:35:30 i Allmänt

Shit vad en vecka kan gå fort, speciellt när man har roligt. Kramade Mathilda hejdå för ungefär två timmar sen och som vanligt så kom det en lite tår. Förstår inte grejen men mig och goodbyes, när ska jag lära mig liksom? Kommer jag någonsin vänja mig vid att säga hej-så-länge?
 
Idag känner jag mig inte alls på skojhumör, känner mig faktiskt lite ensammen. Inte för att Mathilda har åkt och jag ska spendera resten av fredagen själv fram till klockan fyra. Mamma och pappa kommer den 17 juni så det ser jag självklart fram emot. De ska vara här i två veckor så jag kommer ju träffa dom en hel del. Men sen då?
 
Tjejerna från USA och Storbritanien har precis åkt hem, jag kände ändå att jag contectade med dem så det är tråkigt att de inte är kvar. Nu är det bara de spanska killarna kvar och Ollie från Storbritanien men han lämnar om en vecka. det är inte det att jag har något emot att umgås med killar, jag brukar faktiskt ibland föredra att umgås med killar för killar är inte lika komplicerade som tjejer ofta kan vara. Men i det här fallet så blir det lite jobbigt.. En av killarna är lite in to me. Han har inte sagt nått men ni vet som tjej så bara vet man. Han söker ointressanta konversationer som inte leder någonstans, samtal som man lika gärna kunde vara utan. Han skickar ointressanta meddelanden på facebook som jag inte längre orkar svara på. När vi träffas allihopa så sitter han och stirrar på mig typ som att jag är det vackraste som har gått i ett par skor. Dock så är inte hans känslor besvarade från min sida, never ever! Och detta bli bara jobbigt så att jag på något vis inte känner för att träffa någon av de andra. Känner bara för att vara själv. Känner liksom antingen ha gediget kul, kunna prata om allt, skratta och gråta tillsammans eller inget alls just nu.. Det skulle liksom vara kul om man iallafall visste att jag skulle få träffa mina kompisar där hemma och mina syskon en gång i månaden tills jag återvänder till Sverige.
 
Kort och gott kan man väl säga att jag saknar mina gedigna vänner där hemma just nu..
 
 
 
Så nu har jag varit nere tillräckligt. Att jag egentligen började skriva det här inlägget var för att jag tänkte berätta för er vad jag och Mathilda har haft för oss under veckan. Vi har strandat, ätit, solat lite grann, druckit vin och sangria. I lördags begav vi oss ut för att prova på det nyöppnade diskoteket i stan, men vill ni veta om det kan ni gå in och läsa på mathildas blogg. http://matholda.se/  I onsdags på min lediga dag for vi till Murcia som ligger ca 1 och en halv timme härifrån med buss. Vi började med att gå runt i gamla staden och kikade lite på katedralen sen blev det shopping vilket ingen av oss egentligen hade planerat. Såklart provade vi tapas och glass på olika plazor! Det var en otroligt mysig dag, så värt! Jag är så glad att vi åkte dit!
 
Turistkartan är standard. Inte nog med att vi sticker ut tillräckligt med tanke på mitt blonda hår och Mathildas ospanska tjusiga klädstil. Vi såg ut som riktiga gidis!
 
Här är Pött och katedralen
En liten closeup på det fantastiska hanverket som säkert tusen händer har byggt upp under århundraden.
En av de mysiga shoppinggatorna
 
 
 
 
Det var allt för nu,
Adios, saknar er där hemma!
Puss

Bildspel från första dagarna med Pött!

Publicerad 2013-06-02 19:53:13 i Allmänt

En bild säger mer än tusen ord som man brukar säga. 
 

Mathilda, Lisa (friend till Candace, oxå från USA som är här på besök), Candace & jag
Snygga tjejen på stranden!
Mathilda och hennes sangria
Jag och min sangria
Vår stabila lunch/frukost idag efter en sen utekväll i form av ett meterlångt grillspätt, det käkade vi upp utan problem! Behöver jag ens säga att det smakade lika gott som det ser ut?
 
Det var allt för nu. Mer om utekvällen kanske kommer en dag när jag inte har allt för mkt att göra :)
 
puss
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela