amandalunberg.blogg.se

Hola! Om du känner dig lite småsugen på att veta hur mitt liv ser ut i Spanien så får du gärna hänga med här och läsa min onödiga men O så intressanta blogg!

Het nanny utan BH

Publicerad 2013-06-16 19:39:55 i Allmänt

De allra flesta har väl sett Sex and the city? I den andra filmen ska tjejerna åka till Abu Dhabi. Innan resan oroar sig Charlotte för att lämna sin barn och sin man hemma med deras heta nanny som springer runt blöt vit tröja och stora fria bröst under. I en sen får man se hur allas män stirrar på denna oskyldiga unga kvinnan. Ganska kul!

Nu kan man ju fråga sig varför jag här i min blogg summerar första delen av filmen. Jo, idag var jag med familjen på en familjepooldag med alla föräldrar och barn från Astrids dagis. En jätte trevlig tillställning med god mat, fint väder och mycket lek och skratt.

Om jag ska återkoppla till mitt lilla filmreferat så var det typ så jag kände där. Jag kände mig som den där blonda unga tjejen i filmen ( förutom det där med den blöta tischan och fria bröst) En av papporna stirrade sig blind. Sa jag inget så stirrade han. Var jag med i en konversion så stirrade han. Lekte jag med barnen så stirrade han. Ja, ni fattar. Han log liksom på ett sånt där sett som liksom inte bara är vänligt om ni förstår vad jag menar? Jag trivdes inte alls i denna situationen, jag kände mig nästan lite skyldig för att jag var där. Jag menar fast att det är fruktansvärt irriterande så har jag börjat vänja mig vid att alla kollar på den "unika blondinen". Men här så var hans fru och barn med. Han tittade mer på mig än på sin fru. Han ville inte leka med sina barn i poolen och mamman fick springa fram och tillbaka och re i allt.

Jag tyckte att det var så sorgligt. Egentligen så ville jag bara säga till henne att hennes man är en skit. Visst i ett förhållande så måste man få titta och tycka att andra ser bra ut. Men inte på ett sånt vis i 6 timmar! Fan jag skulle sagt nått..

Aja det känns skönt nu när jag har skrivit av mig lite.

För att återigen återgå till mitt lilla filmreferat så ska jag nog inom de närmsta dagarna kika igenom filmerna.

Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela