amandalunberg.blogg.se

Hola! Om du känner dig lite småsugen på att veta hur mitt liv ser ut i Spanien så får du gärna hänga med här och läsa min onödiga men O så intressanta blogg!

Dagens tips! - Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv!

Publicerad 2013-05-20 18:51:00 i Allmänt

Har ni sett filmen Populärmusik från Vittual? Det är en film som utspelar sig under sjuttiotalet så långt upp i Sverige man kan komma. I en liten frekvens av filmen får man se när den allra första svarta mannen kommer till byn. Alla tittar, stirrar förskräkt, närmar sig inte men följer honom med blicken vart han än går.
 
Varför delar jag med mig av den här otroligt intressanta informationen? Jo, för det är ungefär såhär jag har det i spanjorland.. Förutom att här stirrar de inte förskräkt utan istället som att jag är det mest exotiska de har sett i staden ever. Eftersom att jag är den enda naturligt blonda och blåögda över 10 år här i staden så höjer det liksom mina rates. Så det spelar ingen roll om jag går ut i morgonfrilla och ser allmänt sliten och trött ut så stirrar folk ändå. Det är faktiskt ganska irriterande men idag kom jag på typ den bästa idén ever!
 
Det man inte ser det lider man inte av, right? Tricket är alltså att skippa linserna och glasögonen och på med solbrillor. Sen är det liksom bara att ge sig ut och spatsera. Jag ser inte dom och dom "ser inte mig". Jag känner verkligen att jag smälter in bland ursprungsbefolkningen. Har aldrig tidigare varit så tacksam för mitt synfel, tack mamma och pappa!
 
Titt på´n! Även lille Wille kännes komfortabel i sina solbrills där hemma!
 
Tack för mig, hej!

Kommentarer

Postat av: Carro

Publicerad 2013-05-20 22:00:28

Sötwille!! ååå kan inte annat göra än bara le!! älskade unge<3

Postat av: 送料無料モンクレール ダウン 中身格安好評

Publicerad 2015-01-14 17:51:02

handbags-girl has evaluated completely new formula - - make a fortune from nothing
送料無料モンクレール ダウン 中身格安好評 http://www.allbostonapartments.com/news.asp?11/xzywdzxg/bymkymff/ysl-monclerhggvCgzd.html

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela